притисни ентер »

Што ако Грција побара „хеленско“ малцинство во Македонија?
Што ако Грција побара „хеленско“ малцинство во Македонија?

Што ако Грција побара „хеленско“ малцинство во Македонија?

Ќе се вадиме дека Грците се „цигани кои дошле од Етиопија“?! Таа теорија не проаѓа подалеку од пред кооперација верувајте… Понесен од масовната еуфорија во „докажувањето“ дека симболот „Сонце од Кутлеш“ го има од век и векови на различни артефакти најдени на територијата на денешна Република Македонија, а и пошироко, ако се повикаме на теориите на

Што ако грција побара „хеленско“ малцинство во Македонија?

Што ако грција побара „хеленско“ малцинство во Македонија?

Ќе се вадиме дека Грците се „цигани кои дошле од Етиопија“?! Таа теорија не проаѓа подалеку од пред кооперација верувајте… Понесен од масовната еуфорија во „докажувањето“ дека симболот „Сонце од Кутлеш“ го има од век и векови на различни артефакти најдени на територијата на денешна Република Македонија, а и пошироко, ако се повикаме на теориите на