притисни ентер »

Што мислат Том Форд, Армани, Ралф Лорен за машката мода?
Што мислат Том Форд, Армани, Ралф Лорен за машката мода?

Што мислат Том Форд, Армани, Ралф Лорен за машката мода?

Во последните неколку години, постојано се зборува за машката мода во Македонија. Македонските мажи менуваат стилови, се прилагодуваат на светските трендови, а преку постојано следење на модните сајтови добиваат храброст да направат промена. Тоа особено не радува. Прочитајте што мислат големите модни икони низ светот за машката мода и како тие гледаат

Фотографија на денот: Недела на модата во Њујорк

Фотографија на денот: Недела на модата во Њујорк

Букет од рози како украс на главата - розите се од штоф, а креацијата е дел од колекцијата на Марк Џекобс прикажана вчера, на крајот на Неделата на модата во Њујорк. Големото модно шоу годинава помина во знакот на прашањето - дали овој настан сѐ уште е во чекор со времето. Дотолку повеќе што од година во година се намалува бројот на големи имиња од