притисни ентер »

Реконструирана спортската сала во средното училиште „Георги Димитров“
Реконструирана спортската сала во средното училиште „Георги Димитров“

Реконструирана спортската сала во средното училиште „Георги Димитров“

Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје „Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала, со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците. Од Град Скопје информираат дека старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје “Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците. „Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје “Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците. „Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје “Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците. „Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата по спорт во училиштето. Градот Скопје во континуитет вложува во подобрување на условите за овозможување непречена реализација на наставата. Одделение за односи со јавност Град Скопје

Новата учебна година почна со реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Новата учебна година почна со реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје „Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците. Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата

Арсовска: Целосно е реконструирана спортската сала во средното скопско училиште “Георги Димитров”

Арсовска: Целосно е реконструирана спортската сала во средното скопско училиште “Георги Димитров”

Целосно е реконтруирана спортската сала во средното скопско училиште “Георги Димитров”, објави градоначалничката Данела Арсовска. – Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје “Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортската сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците