притисни ентер »

Ајде да отидеме на пиво, да се видиме…
Ајде да отидеме на пиво, да се видиме…

Ајде да отидеме на пиво, да се видиме…

Се среќаваат двајца пријатели кои не се виделе долго време. Кај си, што си, многу време помина и едниот вели: – Ајде да отидеме на пиво, да се видиме. – Ааа, не можам сега, Миле не е дома. – Тогаш вечер? – Не можам ни вечер, Миле оди на службен пат. – А утре или преку неделата? – Не можам, Миле цела недела нема да биде дома. Првиот се изнервирал и