притисни ентер »

Премиерот Заев и амбасадорот Џес Бејли први пробаа храна од KFC
Премиерот Заев и амбасадорот Џес Бејли први пробаа храна од KFC

Премиерот Заев и амбасадорот Џес Бејли први пробаа храна од KFC

Премиерот Зоран Заев и американскиот амбасадор Џес Бејли денес имаа чест први да пробаат од познатото пилешко на ланецот ресторани „Kentacky fried chicken” (KFC) во новоотворениот ресторан во Сити мол во Скопје. Овој американски ланец на ресторани егзистира во повеќе од 123 земји во светот. „Со инвестицијата од 10 милиони евра се отвораат и нови 400

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња

Ресторанот KFC Почна со работа во Скопје Сити Мол, а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња. Кога е гага, редот е огромен, а да јаде седна и премиерот Заев, објави “Пресс24”. “На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

Франшизантот  кој е ангажиран да работи со КФЦ во Македонија има инвестициски план вреден повеќе од 10 милиони евра за наредните години. Во моментов има 40 вработени во своите ресторани и 10 вработени во дирекцијата, а во следните две години планот на компанијата е да се отворат 15 ресторани со 400 вработени. На отворањето на ресторанот во скопски

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за ресторан за брза храна, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Бејли и Заев свечено го отворија ресторанот за пилешко

Бејли и Заев свечено го отворија ресторанот за пилешко

На отворањето на ресторанот на KFC во скопски Сити Мол присуствуваа премиерот Зоран Заев и американскиот амбасадор Џес Бејли. Франшизантот  кој е ангажиран да работи со KFC во Македонија има инвестициски план вреден повеќе од 10 милиони евра за наредните години. Во моментов има 40 вработени во своите ресторани и 10 вработени во дирекцијата, а во следните