притисни ентер »

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО
Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација вчера почна и во Сенатот на САД. За потребата од пристапување на Северна

Останаа уште 12 земји: Естонија го ратификуваше Протоколот за НАТО

Останаа уште 12 земји: Естонија го ратификуваше Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација

Естонија го ратификуваше Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела тоа го стори и германскиот Бундестаг. Постапката

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за

Естонија го ратификува протоколот за членство на Македонија во НАТО

Естонија го ратификува протоколот за членство на Македонија во НАТО

Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација вчера почна и во Сенатот на САД. За потребата од пристапување на Северна

И Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

И Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката за ратификација вчера почна и во Сенатот на САД. За потребата од пристапување на Северна

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

KyivPost Естонија го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Естонскиот парламент едногласно без ниеден глас против, вчера даде зелено светло за приклучувањето на земјава во Северноатлантската алијанса. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот, откако тоа минатата недела го стори и германскиот Бундестаг. Постапката