притисни ентер »

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија
Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Според програмата, концертот содржеше премиерна изведба на дела од композиторите Стефан Гајдов, Билјана Бојовиќ

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Гевгелија, 23 јуни 2022 (МИА) – Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

[photo] Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Според програмата, концертот содржеше премиерна изведба на дела од композиторите Стефан Гајдов, Билјана Бојовиќ и Леош Јаначек, а беше изведено и делото „Македонски

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Според програмата, концертот содржеше премиерна изведба на дела од композиторите Стефан Гајдов, Билјана Бојовиќ и Леош Јаначек, а беше изведено и делото „Македонски