притисни ентер »

Изјавата на Столтенберг да се сфати сериозно, сѐ зависи од Македонија, смета ВМРО-НП

Изјавата на Столтенберг да се сфати сериозно, сѐ зависи од Македонија, смета ВМРО-НП

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29-те членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Македонија за приклучување кон алијансата. Од партијата велат дека самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. „Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

„ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29. членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. Република Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос на Атлантските

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29. членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. Република Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос на Атлантските

ВМРО-НП: Ја поздравуваме одлуката на НАТО

ВМРО-НП: Ја поздравуваме одлуката на НАТО

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29-те членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите, велат од партијата, е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. „Република Македонија  со својата повеќегодишна посветеност

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29. членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. Република Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос на Атлантските

ВМРО-НП: Mестото на Македонија е во НАТО, се зависи од Македонија

ВМРО-НП: Mестото на Македонија е во НАТО, се зависи од Македонија

Од паријата потсетуваат дека тие години наназад во своето делување се залагаат и отворено говореле за отстранување на сите пречки кои го блокираа патот на Република Македонија за вклучување во алијансата. ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29-те членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29. членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. Република Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос на Атлантските

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-НП ја поздрави поканата за НАТО

ВМРО-Народна партија ја поздравува одлуката на 29. членки на НАТО присутни на самитот, за отпочнување на преговори со Република Македонија за приклучување кон алијансата. Самата одлука за отпочнување на преговорите е јасен знак дека местото на Република Македонија е во НАТО. Република Македонија со својата повеќегодишна посветеност во однос на Атлантските