притисни ентер »

Во кои земји смеете да имате секс на плажа?
Во кои земји смеете да имате секс на плажа?

Во кои земји смеете да имате секс на плажа?

Казни за оние кои ќе бидат фатени на дело како водат љубов на јавно место – најлошо е во Романија. Ако во оваа земја ве фатат како водите љубов на јавно место, а притоа станува збор за плажа, максималната казна е дури седум години затвор. Ако мислите дека во Хрватска и Шпанија сè им е дозволено на туристите, се лажете – во обете земји сексот на плажа