притисни ентер »

Добила 50.000 долари на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак
Добила 50.000 долари на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

Добила 50.000 долари на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

ИЗВОР Скопје24 | ноември 10, 2019 Американка од Северна Каролина која пред неколку дена пред својата венчавка во 2018 година освоила 50.000 долари на лотарија, повторно имала добитно ливче и тоа на годишнина од бракот. Џенија Харел од Венсбороу рекла дека во октомври 2018 година, неспоредно пред венчавката играла игра на среќа и освоила награда, а

50.000 долари добила на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

50.000 долари добила на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

Американка од Северна Каролина која пред неколку дена пред својата венчавка во 2018 година освоила 50.000 долари на лотарија, повторно имала добитно ливче и тоа на годишнина од бракот. Џенија Харел од Венсбороу рекла дека во октомври 2018 година, неспоредно пред венчавката играла игра на среќа и освоила награда, а дека имала “среќна рака” и една година

50.000 долари добила на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

50.000 долари добила на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

Американка од Северна Каролина која пред неколку дена пред својата венчавка во 2018 година освоила 50.000 долари на лотарија, повторно имала добитно ливче и тоа на годишнина од бракот. Џенија Харел од Венсбороу рекла дека во октомври 2018 година, неспоредно пред венчавката играла игра на среќа и освоила награда, а дека имала “среќна рака” и една година

Добила 50.000 долари на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

Добила 50.000 долари на лотарија пред својата венчавка, повторно освоила награда на годишнината од брак

Американка од Северна Каролина која пред неколку дена пред својата венчавка во 2018 година освоила 50.000 долари на лотарија, повторно имала добитно ливче и тоа на годишнина од бракот. Џенија Харел од Венсбороу рекла дека во октомври 2018 година, неспоредно пред венчавката играла игра на среќа и освоила награда, а дека имала “среќна рака” и една година

Американка доби на лотарија двапати за малку повеќе од една година

Американка доби на лотарија двапати за малку повеќе од една година

Американка од Северна Каролина која освои 50.000 долари во лотаријата неколку дена пред нејзината венчавка во 2018 година, повторно ја освои премијата на годишнината од свадбата. Џениа Харел од Ванкенборо рече дека во октомври 2018 година непосредноо пред венчавката играла лотарија и ја добила премијата, дека има среќа докажало и тоа дека една година