притисни ентер »

Малолетник управувајќи мопед тешко повредил 84-годишен маж
Малолетник управувајќи мопед тешко повредил 84-годишен маж

Малолетник управувајќи мопед тешко повредил 84-годишен маж

На 26.09.2023 во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје, соопшти МВР. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

На 26.09.2023 во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје, информира МВР. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

На 26.09.2023 во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје, информира МВР. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники

Прегазен пешак во Скопје: во него удрил мопед управуван од малолетник

Прегазен пешак во Скопје: во него удрил мопед управуван од малолетник

Вчера во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники „Мајка Тереза“. Извршен

Малолетник со мопед удрил 84 годишен скопјанец кој добил тешки повреди

Малолетник со мопед удрил 84 годишен скопјанец кој добил тешки повреди

Малолетник со мопед удрил 84 годишен скопјанец кој добил тешки повреди На 26.09.2023 во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје, информира МВР. Во несреќата пешакот

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

Малолетник со мопед удрил 84-годишник од Скопје кој се здобил со тешки повреди

На 26.09.2023 во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје, информира МВР. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники

Прегазен пешак во Скопје, во него удрил мопед управуван од малолетник

Прегазен пешак во Скопје, во него удрил мопед управуван од малолетник

Вчера во 15.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на крстосница од ул.„Благоја Паровиќ“ и ул.„Никола Милошевски“ во Скопје, мопед со скопски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Скопје, удрил во пешакот А.А.(84) од Скопје. Во несреќата пешакот се здобил со тешки телесни повреди, констатирани во Комплексот клиники „Мајка Тереза“. Извршен