притисни ентер »

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне
Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и што значи нивното инсталирано владеење во било кој период од нашата историја. -Едноставно лажат, манипулираат, вршат прогон,

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и што значи нивното инсталирано владеење во било кој период од нашата историја. -Едноставно лажат, манипулираат, вршат прогон,

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и што значи нивното инсталирано владеење во било кој период од нашата историја. -Едноставно лажат, манипулираат, вршат прогон,

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и што значи нивното инсталирано владеење во било кој период од нашата историја. -Едноставно лажат, манипулираат, вршат прогон,

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно

Мисајловски: Пирејот не може да го снема, корни го, згази го, тој повторно ќе се издигне бидејќи пирејот сме сите ние заедно Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и

Мисајловски: Макар еден да остане со кодот на Македонецот, битката ќе продолжи

Мисајловски: Макар еден да остане со кодот на Македонецот, битката ќе продолжи

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку социјалните мрежи се огласи во врска со изгласувањето на уставните измени во Собранието. Мисајловски вели дека многу луѓе заборавиле зашто СДСМ биле долго во опозиција и што значи нивното инсталирано владеење во било кој период од нашата историја. Едноставно лажат, манипулираат, вршат прогон, и