притисни ентер »

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген
Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: На пролет ќе ја отвориме границата со Косово, а потоа и со Македонија

Рама: На пролет ќе ја отвориме границата со Косово, а потоа и со Македонија

„На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора.“ Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. „Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

Рама: Наскоро ќе ја отвориме границата со Македонија по принципот на Шенген

На пролет ја отвораме границата со Косово според режимот на Шенген зоната, а наскоро истото ќе се случи и со Македонија и Црна Гора. Ова го изјави албанскиот премиер, Еди Рама, на состанок со амбасадорите во земјата, пренесе „Коха диторе“. -Тоа што ќе го направиме е многу едноставно. Го зедовме принципот на Шенген, го преведовме од почеток до крај,

Рама: Границата со Косово по принцип на Шенген на пролет

Рама: Границата со Косово по принцип на Шенген на пролет

Премиерот на Албанија Еди Рама најави дека границата со Косово по принцип на Шенген ќе биде отворена напролет. – Она што ќе го направиме е многу едноставно. Презедовме цел Шенгенски систем преведен од почеток до крај. Со многу детали меѓу Министерството за внатрешни работи на Албанија и Министерството за внатрешни работи на Косово за да се гарантираат

РАМА: Ја избришавме границата со Косово на ред се границите со Македонија и Грција

РАМА: Ја избришавме границата со Косово на ред се границите со Македонија и Грција

Премиерот на Албанија Еди Рама најави дека границата со Косово по принцип на Шенген ќе биде отворена напролет. – Она што ќе го направиме е многу едноставно. Презедовме цел Шенгенски систем преведен од почеток до крај. Со многу детали меѓу Министерството за внатрешни работи на Албанија и Министерството за внатрешни работи на Косово за да се гарантираат

Рама: Границата со Косово ќе работи по принципот на Шенген

Рама: Границата со Косово ќе работи по принципот на Шенген

Премиерот на Албанија Еди Рама најави дека границата со Косово по принцип на Шенген ќе биде отворена напролет, пренесува МИА. – Она што ќе го направиме е многу едноставно. Презедовме цел Шенгенски систем преведен од почеток до крај. Со многу детали меѓу Министерството за внатрешни работи на Албанија и Министерството за внатрешни работи на Косово за