притисни ентер »

Музички спектакл на отворено: На Д – фест во Дојран над 50 музички ѕвезди
Музички спектакл на отворено: На Д – фест во Дојран над 50 музички ѕвезди

Музички спектакл на отворено: На Д – фест во Дојран над 50 музички ѕвезди

Над 50 музички ѕвезди и повеќе од 100 уметници и креативци ќе учествуваат на годинашново деветто издание на  „Д-Фест“, единствениот музички фестивал на отворено, кој ќе се одржи од 12 до 14 јули во Стар Дојран. На шест музички бини ќе се одржи  тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. Според организаторите Пасворд продукција и општина

Д Фестивал најавува музички спектакл со 50 музички ѕвезди во Дојран

Д Фестивал најавува музички спектакл со 50 музички ѕвезди во Дојран

Лајкови Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници

Утре започнува деветтиот „Д-фестивал“ во Дојран, со над 50 изведувачи на програмата

Утре започнува деветтиот „Д-фестивал“ во Дојран, со над 50 изведувачи на програмата

Утре (12.07.2019-та година, петок) започнува 9-тото издание на фестивалот на најголемиот фестивал на отворено во земјава – „Д-фест“ во Дојран. Над 50 музички изведувачи, во тридневна програма, од 12-ти до 14-ти јули, ќе настапат на 6 музички бини, како и над 100 уметници и креативци кои ќе учествуваат во голем број активности, перформанси и работилници,

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музичари и над 100 уметници и креативци

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музичари и над 100 уметници и креативци

Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

Музичкиот фестивал на отворено „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои ќе се одвиваат на повеќе од 20

На Д-Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди и 100 уметници

На Д-Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди и 100 уметници

Единствениот музички фестивал на отворено во земјава, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, исклучително богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе учествуваат во бројните активности, перформанси и работилници

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои

„Д фестивал“ во Дојран: Најголемиот музички настан на отворено

„Д фестивал“ во Дојран: Најголемиот музички настан на отворено

Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

На Д Фестивалот во Дојран ќе настапат над 50 музички ѕвезди

Единствениот музички фестивал на отворено кај нас, популарниот „Д-Фест“ годинава ќе се одржи од 12 до 14 јили во Стар Дојран со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. На шест музички бини ќе настапат повеќе од 50 музички ѕвезди и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности,перформанси и работилници кои