притисни ентер »

Twiiter одлучи да избрише популарна опција
Twiiter одлучи да избрише популарна опција

Twiiter одлучи да избрише популарна опција

Twitter воведе популарни „приказни“ по примерот на Facebook и Instagram и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив, Twitter донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец. Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Twitter одлучи дека истата ќе биде укината на 3. август. Би можело да ве интересира Бренсон

Twiiter одлучи да избрише популарна опција

Twiiter одлучи да избрише популарна опција

Twitter воведе популарни „приказни“ по примерот на Facebook и Instagram и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив, Twitter донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец. Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Twitter одлучи дека истата ќе биде укината на 3. август.

Гoлeмa пpoмeнa нa Tвитep: Кoмпaниjaтa oдлyчи дa ja избpишe oвaa oпциja

Гoлeмa пpoмeнa нa Tвитep: Кoмпaниjaтa oдлyчи дa ja избpишe oвaa oпциja

Твитер воведе популарни „приказни“ по примерот на Фејсбук и Инстаграм и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив. Твитер донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец. Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Твитер одлучи дека истата ќе биде укината на 3-ти август. Сепак, ќе остане опцијата Twitter

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција Твитер воведе популарни „приказни“ по примерот на Фејсбук и Инстаграм и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив, Твотер донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец. Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Твитер одлучи дека истата

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

Твитер воведе популарни „приказни“ по примерот на Фејсбук и Инстаграм и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив, Твотер донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец. Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Твитер одлучи дека истата ќе биде укината на 3-ти август. Сепак, ќе остане опцијата Twitter