притисни ентер »

Група научници бараат нова истрага на потеклото на коронавирусот
Група научници бараат нова истрага на потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага на потеклото на коронавирусот

Заедничкото истражување на Кина и Светската здравствена организација (СЗО) не даде веродостојни одговори за тоа како почнала пандемијата, а потребни се поригорозни истраги, со учество на Пекинг или без него, порача група меѓународни научници и истражувачи. Заедничкото истражување на Кина и Светската здравствена организација (СЗО) не даде веродостојни

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат повторна истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат повторна истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија објавена минатата недела вели дека најверојатната патека на пренесување на вирусот предизвикана од ковид-19, вклучува лилјаци и други диви животни во Кина и Југоисточна Азија. Исклучена е можноста дека вирусот протекол од лабораторија. Во отворено писмо, 24 научници од Европа, САД, Австралија и Јапонија изјавија дека студијата е

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни истражувања, со или без Пекинг, изјавија група меѓународни научници и истражувачи. Во заедничката студија објавена минатата недела беше посочено дека најверојатниот пат за пренесување