притисни ентер »

Коронавирусот ги затвори и рајските плажи на средна америка и кариби
Коронавирусот ги затвори и рајските плажи на средна америка и кариби

Коронавирусот ги затвори и рајските плажи на средна америка и кариби

Врвот на сезоната е на плажата Еспадилја во Костарика и таа сега вообичаено би била полна со посетители од сите страни на светот, дојдени да уживаат на нејзиниот бел песок додека околните ридови се прекриени со дождовни шуми. Но, Костарика во петокот ги затвори сите свои плажи за да спречи ширење на коронавирусот, а локалните хотели откажаа илјадници

ПPEВEНТИBHИ МEPКИ ВО ОБЛАСТА НА СРЕДНА АМЕРИКА И КАРИБИТЕ: Кoрoнaвиpycoт ги зaтвopи рајските плажи

ПPEВEНТИBHИ МEPКИ ВО ОБЛАСТА НА СРЕДНА АМЕРИКА И КАРИБИТЕ: Кoрoнaвиpycoт ги зaтвopи рајските плажи

Врвот на сезоната е на плажата Еспадилја во Костарика и таа сега вообичаено би била полна со посетители од сите страни на светот, дојдени да уживаат на нејзиниот бел песок додека околните ридови се прекриени со дождовни шуми. Но, Костарика во петокот ги затвори сите свои плажи за да cпpeчи ширење на кoрoнaвиpycот, а локалните хотели откажаа илјадници