притисни ентер »

Тримесечни панди го слават првиот Божиќ во берлинската зоолошка
Тримесечни панди го слават првиот Божиќ во берлинската зоолошка

Тримесечни панди го слават првиот Божиќ во берлинската зоолошка

Берлинската зоолошка градина се пофали со нови фотографии од пандите близначки, кои се родија на 31. август годинава. @zooberlin; Со оглед на тоа дека тие се првите бебиња панди родени во германската зоолошка, исклучително се горди на нив, па во текот на овие три и пол месеци постојано објавуваа фотографии и видеа со нив, а во контекст на тоа како