притисни ентер »

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење
КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

Екипата на Куманово во изминатиот период се најде во центарот на вниманието. Имаше бројни најава за распад на овој тим поради финансиски проблеми, последната лоша вест која стигна беше од БИБЛ. Од балканското натпреварување претходно најавија дека ќе го исфрлат македонскиот претставник поради неисплатени долгови. Куманово повеќе не е дел од БИБЛ, но

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

Екипата на Куманово во изминатиот период се најде во центарот на вниманието. Имаше бројни најава за распад на овој тим поради финансиски проблеми, последната лоша вест која стигна беше од БИБЛ. Од балканското натпреварување претходно најавија дека ќе го исфрлат македонскиот претставник поради неисплатени долгови. Куманово повеќе не е дел од БИБЛ, но

КК Куманово: На БИБЛ не должиме ништо, шанса ќе добијат млади домашни играчи, бараме поддршка…

КК Куманово: На БИБЛ не должиме ништо, шанса ќе добијат млади домашни играчи, бараме поддршка…

Раководството на КК Куманово се огласи преку соопштение за состојбата во клубот, откако поранешниот финалист во плејофот се соочи со огромна криза што резултираше со серија порази, заминување на неколку кошаркари, тренерска смена и дисквалификација од БИБЛ-лигата. Кумановци тврдат дека немаат никакви долгувања кон челниците на ова регионално натпреварување,

КК Куманово: Ја напуштивме БИБЛ лигата поради судии и некоректно однесување

КК Куманово: Ја напуштивме БИБЛ лигата поради судии и некоректно однесување

КК Куманово: Ја напуштивме БИБЛ лигата поради судии и некоректно однесување Кошаркарскиот клуб Куманово се огласи со соопштение откако БИБЛ лигата реши да го исклучи колективот од натпреварувањето и да му врачи суспензија за учество во сезоните кои следат. Ова е вторпат кумановчани да ја напуштат лигата среде сезона, но од управата велат дека имаат

КК Куманово: Ја напуштивме БИБЛ поради судии и некоректно однесување

КК Куманово: Ја напуштивме БИБЛ поради судии и некоректно однесување

Кошаркарскиот клуб Куманово се огласи со соопштение откако БИБЛ реши да го исклучи колективот од натпреварувањето и да му врачи суспензија за учество во сезоните кои следат. Ова е вторпат кумановчани да ја напуштат лигата среде сезона, но од управата велат дека имаат причини за тоа. Од таборот на кумановчани демантираат дека екипата има било какви

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

КК Куманово со реакција: Немаме долгови кон БИБЛ, лигата ја напуштивме поради тендециозното судење

Екипата на Куманово во изминатиот период се најде во центарот на вниманието. Имаше бројни најава за распад на овој тим поради финансиски проблеми, последната лоша вест која стигна беше од БИБЛ. Од балканското натпреварување претходно најавија дека ќе го исфрлат македонскиот претставник поради неисплатени долгови. Куманово повеќе не е дел од БИБЛ, но