притисни ентер »

Книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“
Книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“

Книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“

На 24, 25 и 26 јуни, во Младинскиот културен центар ќе се одржи првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“ во организација на издавачката куќа „Чудна шума“. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и дружења со автори и илустратори на книги за деца, креативни работилници, како и летен саем „Ни ден без

Книжевен и творечки фестивал за деца „НИ ДЕН БЕЗ ТВОРБА“

Книжевен и творечки фестивал за деца „НИ ДЕН БЕЗ ТВОРБА“

На 24, 25 и 26 јуни, во Младинскиот културен центар, ќе се одржи првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба" во организација на издавачката куќа Чудна шума. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и дружења со автори и илустратори на книги за деца, креативни работилници, како и летен саем „Ни ден без