притисни ентер »

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија
Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Началникот на здружениот генералштаб на САД, генерал Марк Мили, изјави дека неговиот кабинет ги прегледува фотографиите на кои се прикажани возила за кои се верува дека биле користени во напад на рускиот пограничен регион Белгород. Сепак, според него, на Киев му е јасен американскиот став дека слична опрема од американско производство не треба да се

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Началникот на здружениот генералштаб на САД, генерал Марк Мили, изјави дека неговиот кабинет ги прегледува фотографиите на кои се прикажани возила за кои се верува дека биле користени во напад на рускиот пограничен регион Белгород. Сепак, според него, на Киев му е јасен американскиот став дека слична опрема од американско производство не треба да се

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Мили: Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија

Началникот на здружениот генералштаб на САД, генерал Марк Мили, изјави дека неговиот кабинет ги прегледува фотографиите на кои се прикажани возила за кои се верува дека биле користени во напад на рускиот пограничен регион Белгород. Сепак, според него, на Киев му е јасен американскиот став дека слична опрема од американско производство не треба да се

САД: Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија

САД: Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија

САД одамна и укажаа на Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија, изјави денеска висок американски генерал, поради наводите дека проукраинска вооружена група користела оклопни возила на САД.

Кои се руските борци против Путин – дел од нив му биле блиски и моќни соработници

Кои се руските борци против Путин – дел од нив му биле блиски и моќни соработници

Судејќи според медиумските извештаи, бројни руски државјани се борат на украинската страна – против Русија. Кои се овие волонтери? И кои се нивните идеолошки ставови за иднината на Русија? „Соништата се остваруваат! Сега сум во Легијата на слободата на Русија“, изјави поранешниот заменик-шеф на руската државна „Газпромбанк“, Игор Волобујев. Телеграмскиот

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал САД одамна и укажаа на Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија, изјави денеска висок американски генерал, поради наводите дека проукраинска вооружена група користела оклопни возила на САД. Началникот

Висок американски генерал: Украина НЕ СМЕЕ да користи американска опрема во напади на Русија

Висок американски генерал: Украина НЕ СМЕЕ да користи американска опрема во напади на Русија

10 Високиот американски генерал Марк Мили денеска потврди дека САД одамна и укажуваат на Украина да не користи воена опрема произведена од нивна земја во напади на руска територија. Оваа изјава на генералот следи по откривањето на информации за проукраинска вооружена група која користела оклопни возила произведени во САД. Генерал Мили исто така истакна

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

САД одамна и укажаа на Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија, изјави денеска висок американски генерал, поради наводите дека проукраинска вооружена група користела оклопни возила на САД. Началникот на здружениот генералштаб на САД, генерал Марк Мили, изјави дека неговиот кабинет ги прегледува фотографиите

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

Украина не треба да користи американско оружје за напади врз руска територија, изјави американски генерал

-САД одамна и укажаа на Украина да не користи воена опрема произведена од САД за напади врз руска територија, изјави денеска висок американски генерал, поради наводите дека проукраинска вооружена група користела оклопни возила на САД. Началникот на здружениот генералштаб на САД, генерал Марк Мили, рече дека неговиот кабинет ги прегледува фотографиите