притисни ентер »

Трите меморандуми за Преспа во грчкиот парламент, ги достави Сириза
Трите меморандуми за Преспа во грчкиот парламент, ги достави Сириза

Трите меморандуми за Преспа во грчкиот парламент, ги достави Сириза

Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија Сириза ги достави во парламентот трите меморандуми со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката група на Сириза, Сократис

СИРИЗА ги достави меморандумите со Македонија, вели дека ратификацијата е од национален интерес

СИРИЗА ги достави меморандумите со Македонија, вели дека ратификацијата е од национален интерес

Фото: Принтскрин/Јутуб Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во парламентот ги достави меморандумите со Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката група на

СИРИЗА ДО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ ГИ ДОСТАВИ МЕМОРАНДУМИТЕ: Какви бенефити носат за Македонија?

СИРИЗА ДО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ ГИ ДОСТАВИ МЕМОРАНДУМИТЕ: Какви бенефити носат за Македонија?

Добивај вести на Viber СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со Северна Македонија. Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со Северна Македонија

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со Северна Македонија

Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката група на СИРИЗА Сократис

СИРИЗА ги достави во Парламентот меморандумите со Македонија, ја обвини власта дека ја негира промоцијата на Преспанскиот договор

СИРИЗА ги достави во Парламентот меморандумите со Македонија, ја обвини власта дека ја негира промоцијата на Преспанскиот договор

Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката група на СИРИЗА Сократис

СИРИЗА ги достави меморандумите со Северна Македонија во грчкиот Парламент

СИРИЗА ги достави меморандумите со Северна Македонија во грчкиот Парламент

3 Во облик на предлог закони, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години. Претседателот на пратеничката група на СИРИЗА Сократис Фамелос истакна дека ратификацијата е императив од национален

Маринакис: Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија

Маринакис: Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија

Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија. Постојат обврски, кои мора да се исполнат, а очигледно Грција, како сериозна и кредибилна држава, која се придржува до своите обврски, ќе постапи соодветно, порача портпаролот на грчката Влада Павлос Маринакис во интервјуто за грчкото радио „Параполитика“, јави дописничката на МИА

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со земјава

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со земјава

41 Споделувања Share Tweet Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со Северна Македонија

СИРИЗА ги достави во грчкиот Парламент меморандумите со Северна Македонија

Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во Парламентот ги достави меморандумите со Северна Македонија, донесени по втор пат, откако еднаш веќе беа доставени од актуелната Влада пред нешто помалку од четири години, јави дописничката на МИА од Атина. Претседателот на пратеничката група на СИРИЗА Сократис

Маринакис: Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија

Маринакис: Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија

Очекуваме да го видиме ставот на новата Влада на Северна Македонија. Постојат обврски, кои мора да се исполнат, а очигледно Грција, како сериозна и кредибилна држава, која се придржува до своите обврски, ќе постапи соодветно, порача портпаролот на грчката Влада Павлос Маринакис во интервјуто за грчкото радио „Параполитика“, јави дописничката на МИА