притисни ентер »

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец
Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата „Франклин Рузвелт“ до булеварот „Мајка Тереза“, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. -И официјално заврши големата градежна офанзива на Градот Скопје во обнова, реконструкција и изградба на нова инфраструктура со пуштање во употреба на

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов" во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов" во Капиштец

-И официјално заврши големата градежна офанзива на Градот Скопје во обнова, реконструкција и изградба на нова инфраструктура со пуштање во употреба на двете главни последни улици, односно „Васил Ѓоргов" и булеварот „8 Септември", пред базенот и хотелот Алксандар Палас. Во текот на оваа есен извршивме сериозна реконструкција на над 40 километри инфраструктура

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата „Франклин Рузвелт“ до булеварот „Мајка Тереза“, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. -И официјално заврши големата градежна офанзива на Градот Скопје во обнова, реконструкција и изградба на нова инфраструктура со пуштање во употреба на

Завршена е реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов

Завршена е реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов

Град Скопје информира дека е завршена реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. На улицата Васил Ѓоргов извршена е целосна реконструкција на коловозот во должина од околу 1.000 метри, реконструкција на оштетените

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Град Скопје информира дека е завршена реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. На улицата Васил Ѓоргов извршена е целосна реконструкција на коловозот во должина од околу 1.000 метри, реконструкција на оштетените

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Град Скопје информира дека е завршена реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. На улицата Васил Ѓоргов извршена е целосна реконструкција на коловозот во должина од околу 1.000 метри, реконструкција на оштетените

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Денеска заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. -И официјално заврши големата градежна офанзива на Градот Скопје во обнова, реконструкција и изградба на нова инфраструктура со пуштање во употреба

ЕВН нема да биде казнета за раскопувањето на улицата Васил Ѓоргов, Шилегов вели уште траеле градежните работи

ЕВН нема да биде казнета за раскопувањето на улицата Васил Ѓоргов, Шилегов вели уште траеле градежните работи

Компанијата ЕВН која пред неколку дена ја раскопа улицата Васил Ѓоргов во скопски Капиштец откако беше асфалтирана и обележена, нема да биде казнета. Градоначалникот Петре Шилегов не гледа никаков проблем во направениот прокоп на веќе поставен асфалт и вели дека тој бил направен додека траела градежните работи. На  4 февруари 2019 година Шилегов на

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Заврши реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Град Скопје информира дека е завршена реконструкцијата на улицата Васил Ѓоргов на потегот од улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза, една од главните сообраќајни артерии во населбата Капиштец во центарот на градот. На улицата Васил Ѓоргов извршена е целосна реконструкција на коловозот во должина од околу 1.000 метри, реконструкција на оштетените