притисни ентер »

По 25 години се врши реконструкција на резервоарот за водоснабдување на Црешево
По 25 години се врши реконструкција на резервоарот за водоснабдување на Црешево

По 25 години се врши реконструкција на резервоарот за водоснабдување на Црешево

По 25 години се врши реконструкција на резервоарот за водоснабдување на Црешево Елена Вељановска Пред 1 минута Фото: Фејсбук Трајно надминување на проблемот со губење на вода од резервоарот. По цели 25 години конечно започна да се врши целосна реконструкција на резервоарот за водоснабдување на населеното место Црешево . Ревервоарот е со капацитет од

Стефковски: По цели 25 години се врши целосна реконструкција на резервоарот за водоснабдување во Црешево

Стефковски: По цели 25 години се врши целосна реконструкција на резервоарот за водоснабдување во Црешево

Стефковски: По цели 25 години се врши целосна реконструкција на резервоарот за водоснабдување во Црешево Заедно со претседателот на Советот Дијана Илиевска и новиот в.д директор на ЈКП Гази Баба Добри Петров, утрово направивме увид на градежните работи за реконструирање на резервоарот за вода во Црешево, истакна градоначалникот на општина Гази Баба,