притисни ентер »

Huawei објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност
Huawei објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Huawei објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Хуавеј објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

На 28 декември, Хуавеј ја одржа конференцијата за медиумите „Топ 10 трендови на дигитална моќност“ каде г-дин Жу Таојуан, потпретседател на Хуавеј и претседател на производната линија за дигитална моќност, сподели увид во идните трендови на дигиталната моќност

Huawei објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Huawei објави Топ 10 трендови на дигиталната моќност

Климатските промени станаа голем проблем низ целиот свет. Меѓународната заедница работи заедно во борбата против климатските промени. На 5-годишнината од Парискиот договор, повеќе од 110 земји се обврзаа на целта „Неутралност на јаглерод“. Важно е да се модернизира енергетската инфраструктура и да се забрза трансформацијата од фосилна енергија во обновлива