притисни ентер »

Одложено е судењето на убиецот на Шабан Шаулиќ поради КОРОНАВИРУСОТ
Одложено е судењето на убиецот на Шабан Шаулиќ поради КОРОНАВИРУСОТ

Одложено е судењето на убиецот на Шабан Шаулиќ поради КОРОНАВИРУСОТ

Судскиот процес против Турчинот Алсин Левент, обвинет за предизвикување сериозна сообраќајна несреќа во која загина народниот музичар Шабан Шаулиќ и неговиот пријател Мирсад Кериќ, е одложен поради пандемија на коронавирус. Судскиот процес беше закажан за 27-ми март во Германија, а новиот датум не е познат бидејќи не е познато ниту кога кризата ќе

Одложено е судењето на убиецот на Шабан Шаулиќ поради КОРОНАВИРУСОТ

Одложено е судењето на убиецот на Шабан Шаулиќ поради КОРОНАВИРУСОТ

Судскиот процес против Турчинот Алсин Левент, обвинет за предизвикување сериозна сообраќајна несреќа во која загина народниот музичар Шабан Шаулиќ и неговиот пријател Мирсад Кериќ, е одложен поради пандемија на коронавирус. Судскиот процес беше закажан за 27-ми март во Германија, а новиот датум не е познат бидејќи не е познато ниту кога кризата ќе

Семејството Шаулиќ неутешно чека правда: Одложено е судењето на убиецот, еве од што стравува тој

Семејството Шаулиќ неутешно чека правда: Одложено е судењето на убиецот, еве од што стравува тој

Семејството Шаулиќ неутешно чека правда: Одложено е судењето на убиецот, еве од што стравува тој Судскиот процес против Турчинот Алсин Левент, обвинет за предизвикување сериозна сообраќајна несреќа во која загина народниот музичар Шабан Шаулиќ и неговиот пријател Мирсад Кериќ, е одложен поради пандемија на коронавирус. Судскиот процес беше закажан