притисни ентер »

Искусниот шпански напаѓач: Мојата сопруга купи еден камион со тоалетна хартија
Искусниот шпански напаѓач: Мојата сопруга купи еден камион со тоалетна хартија

Искусниот шпански напаѓач: Мојата сопруга купи еден камион со тоалетна хартија

Карантинските услови се нешто на кое полека се навикнуваат најголем дел од жителите во Европа, вклучувајќи ги и фудбалските ѕвезди кои се обидоа да измислат неколку предизвици за полесно минување на периодот во самоизолација. Времето минато во четири ѕида знае да биде доста здодевно, па затоа голем дел од познатите ѕвезди се приклучија во предизвикот

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка“. Има многу работи

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка“. Има многу работи

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за Marca. Има многу работи

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

– Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка”. Има многу работи

Нолито: Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија

Нолито: Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка“. Има многу работи

Сопруга на познат фудбалер купила цел камион тоалетна хартија

Сопруга на познат фудбалер купила цел камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка“. Има многу работи

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка“. Има многу работи

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма кога повторно ќе играме, рече тој за „Марка”. Има многу работи

Сопруга на познат фудбалер купила цел камион тоалетна хартија

Сопруга на познат фудбалер купила цел камион тоалетна хартија

Сопруга на познат фудбалер купила цел камион тоалетна хартија Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, во затворен простор. – Признавам дека сопругата ми купи цел камион тоалетна хартија. Дома, тренирам неколку часа на ден, следејќи ги упатствата на тренерите, за да не изгубам форма. Важно е да бидеме во совршена форма