притисни ентер »

До кое дереџе стигнал најголемиот измамник, крадец, манипулатор и лажен патриот
До кое дереџе стигнал најголемиот измамник, крадец, манипулатор и лажен патриот

До кое дереџе стигнал најголемиот измамник, крадец, манипулатор и лажен патриот

Најголемиот измамник, крадец, манипулатор и лажен патриот кој што правеше митови за себе си, дошол до дереџе: 1. Сам да се качи во багажник за да побегне од казната, изречена од институциите кои што токму нему му служеа и на кои се повикуваше. 2. Избега со украдените пари и ги остави своите на цедило, што говори за една друга ментална димензија. 3