притисни ентер »

Мицкоски преку пример ја опиша актуелната состојба: Има работи кои немаат цена во животот

Мицкоски преку пример ја опиша актуелната состојба: Има работи кои немаат цена во животот

Мицкоски преку пример ја опиша актуелната состојба: Има работи кои немаат цена во животот Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,  Христијан Мицкоски, во интервјуто на емисијата „Јади Бурек“ на телевизија Сонце, на прашањето на водителот, дали премиерот Зоран Заев е решен по секоја цена да ја внесе државата во НАТО, со изговор дека нема друга опција, одговори

ЗАЕВ СЕ ПРОСТИТУИРА: Мицкоски го опиша начинот на кој што Заев води политика!

ЗАЕВ СЕ ПРОСТИТУИРА: Мицкоски го опиша начинот на кој што Заев води политика!

Има работи во животот кои немаат цена, констатираше лидерот на опозицијата, правејќи аналогија со секојдневниот живот за поедноставно да се опише актуелната ситуација во која се најде државата по предавството на Заев „Моја многу блиска пријателка ми вели за дојдам до онаа цел имам две опции. Едната опција е да одам по овој пат и да го сочувам моето