притисни ентер »

Бели триаголници со Дониа желе (без печење)
Бели триаголници со Дониа желе (без печење)

Бели триаголници со Дониа желе (без печење)

1. Бисквитите искршете ги некои на поголеми некои на помали парчиња. Желе бонбоните исецкајте ги на ситни коцки и додадете ги кај бисквитите. 2. Во сад на оган ја ставаме водата со шеќерот додека проврие. Потоа го додаваме путерот и белото чоколадо и постојано мешаме да се добие еднолична смеса. 3. Чоколадната смеса ја додаваме кај бисквитите и убаво