притисни ентер »

Шпанецот Писонеро ќе донесе засилувања во Вардар
Шпанецот Писонеро ќе донесе засилувања во Вардар

Шпанецот Писонеро ќе донесе засилувања во Вардар

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“, пренесува Спортмедиа . Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри Кисељев и Глеб Калараш,

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев,

Новиот тренер на Вардар со себе носи и засилување

Новиот тренер на Вардар со себе носи и засилување

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри Кисељев и Глеб Калараш,

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри Кисељев и Глеб Калараш,