притисни ентер »

5 метрополи, 5 различни модни машки стилови
5 метрополи, 5 различни модни машки стилови

5 метрополи, 5 различни модни машки стилови

Секоја метропола во светот покрај различната култура, архитектура, убавина, големина има и различен моден машки стил. Стилот на италијаните е уникатен, но има и други градови кои уживаат некоја си посебна мода. Моижеби фали, но би ги додале и београѓаните. Во продолжение неколку комбинации со одбрана екипа на дечки од Стокхолм, Парис, Лондон, Берлин