притисни ентер »

Бачев до фудбалерите: Не го прифаќајте понижувањето, донирајте ги парите од Владата
Бачев до фудбалерите: Не го прифаќајте понижувањето, донирајте ги парите од Владата

Бачев до фудбалерите: Не го прифаќајте понижувањето, донирајте ги парите од Владата

54 Споделувања Share Tweet „Владата во Скопје, тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра. Но, владата заборава дека овој голем фудбалски успех не е прашање на пари,

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива, донирајте ги парите за медицинските лица

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива, донирајте ги парите за медицинските лица

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Фудбалерите ќе добијат по 10.000 евра од државата

Фудбалерите ќе добијат по 10.000 евра од државата

Фудбалските репрезентативци ќе добијат по 10.000 евра награда од државата за пласман на Европското првенство во 2021. Ова вчера беше одлучено на седницата на Владата, а премиерот Зоран Заев одлуката ја објави на „Фејсбук“. По победата над Грузија од 1:0 во финалето на Лигата на нации, Македонија за првпат во својата историја избори пласман на … Continue

Владата ќе ги награди фудбалерите со по 10.000 евра

Владата ќе ги награди фудбалерите со по 10.000 евра

Премиерот Зоран Заев вечерва објави дека сите членови на македонската фудбалска репрезентација ќе бидат наградени со по 10.000 евра. -Вечерва на седница на Владата донесовме одлука од буџетските резерви да ги наградиме сите членови на македонската фудбалска репрезентација со по 10.000 евра, за историскиот успех – пласман на Европско првенство. #ОдимеНаЕвропско,