притисни ентер »

„Youtube“ веќе ја тестира најголемата конкуренција на „TikTok“
„Youtube“ веќе ја тестира најголемата конкуренција на „TikTok“

„Youtube“ веќе ја тестира најголемата конкуренција на „TikTok“

„Youtube“ објави дека ќе тестира бета верзија на досега најголемата конкуренција на „TikTok“ во Индија. Ова е нова форма на видео-снимки на „Youtube“, наречена „Youtube Shorts“. Снимките направени во овој формат ќе траат до 15 секунди и ќе имаат функции и начини на модифицирање на снимките како кај кинеската апликација „TikTok“. Индија го забрани „ТикТок“,

YouTube го воведува Shorts, ривал на популарниот TikTok

YouTube го воведува Shorts, ривал на популарниот TikTok

Исто како што Instagram направи со Reels, YouTube исто така започна полека да го воведува својот креатор на кратки видеа со назив YouTube Shorts кој ќе му биде главна конкуренција на TikTok. За алатката на YouTube за креирање на кратки видеа започна да се шпекулира пред неколку месеци, а сега раната бета верзија е достапна во Индија. Слично како и

Со новата опција Јутјуб сака да му конкурира на Тик Ток

Со новата опција Јутјуб сака да му конкурира на Тик Ток

Станува збор за нова форма на видео снимки на Јутјуб под името „Youtube Shorts“. Снимките кои ќе бидат направени во вој формат ќе траат 15 секунди и ќе имаат функции и начини за модификација на снимки како кај кинеската апликација Тик Ток. Индија го забрани Тик Ток како и 58 други апликации од кинески компании во јуни кога тензиите меѓу двете земји

Со новата опција ЈуТјуб се наметнува како конкуренција на ТикТок

Со новата опција ЈуТјуб се наметнува како конкуренција на ТикТок

Share Tweet Share Share Email Comments Со новата форма на видео снимки наречена „YouTube Shorts“, која ЈуТјуб ќе ја тестира во Индија, компанијата е во план да се наметне како конкуренција на популарната апликација ТикТок. Станува збор за нова форма на видео снимки на Јутјуб под името „Youtube Shorts“. Снимките кои ќе бидат направени во вој формат

„Youtube“ веќе ја тестира најголемата конкуренција на „TikTok“

„Youtube“ веќе ја тестира најголемата конкуренција на „TikTok“

„Youtube“ објави дека ќе тестира бета верзија на досега најголемата конкуренција на „TikTok“ во Индија. Ова е нова форма на видео-снимки на „Youtube“, наречена „Youtube Shorts“. Снимките направени во овој формат ќе траат до 15 секунди и ќе имаат функции и начини на модифицирање на снимките како кај кинеската апликација „TikTok“. Индија го забрани „ТикТок“,

„Youtube“ во Индија тестира апликација слична на „TikTok“

„Youtube“ во Индија тестира апликација слична на „TikTok“

„Youtube“ објави дека ќе тестира бета верзија на досега најголемата конкуренција на „TikTok“ во Индија. Ова е нова форма на видео-снимки на „Youtube“, наречена „Youtube Shorts“. Снимките направени во овој формат ќе траат до 15 секунди и ќе имаат функции и начини на модифицирање на снимките како кај кинеската апликација „TikTok“. Индија го забрани „ТикТок“,

YouTube лансираше своја верзија на TikTok апликацијата

YouTube лансираше своја верзија на TikTok апликацијата

Како што Instagram тоа го направи со опцијата Reels, YouТube реши да ја лансира апликацијата Shorts налик на социјалната мрежа TikTok. Доколку во некој случај не сте запознаени со оваа кинеска апликација, таа е многу популарна и во нашата земја, а со помош на неа можете да ги едитираше вашите видео снимки, кои потоа ги споделувате на мрежата за да