притисни ентер »

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер
Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Музичката дива Тина Тарнер почина во својот дом во Швајцарија по долго боледување, а нејзините претставници потврдија дека кралицата на рокенролот починала од природна смрт, пренесува „Дејлимејл“. Познато е дека Тина се борела со рак на дебелото црево и страдала од висок крвен притисок повеќе од четири децении. Кралицата на рокенролот претходно во

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Музичката дива Тина Тарнер почина во својот дом во Швајцарија по долго боледување, а нејзините претставници потврдија дека кралицата на рокенролот починала од природна смрт, пренесува „Дејлимејл“. Познато е дека Тина се борела со рак на дебелото црево и страдала од висок крвен притисок повеќе од четири децении. Кралицата на рокенролот претходно во

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Откриена причината за смртта на Тина Тарнер

Музичката дива Тина Тарнер почина во својот дом во Швајцарија по долго боледување, а нејзините претставници потврдија дека кралицата на рокенролот починала од природна смрт, пренесува „Дејлимејл“. Познато е дека Тина се борела со рак на дебелото црево и страдала од висок крвен притисок повеќе од четири децении. Кралицата на рокенролот претходно во

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер беше еден од оние музички феномени кои со текот на времето ги надминаа не само жанрот и минливите трендови, туку и сите пречки со кои се соочуваа афроамерикнаските музичари. Таа беше посебен вид на музичка легенда чија големина најверојатно никој нема да може да ја достигне. Енергична, самоуверена… можеше да се препознае по нејзината силуета,

Почина Тина Тарнер - жената која имаше неверојатен глас и енергија

Почина Тина Тарнер - жената која имаше неверојатен глас и енергија

Една од најпознатите пејачки, Тина Тарнер почина вчера, а меѓу фановите засекогаш ќе биде запаметена како кралица на рокот и жена која имаше неверојатен глас и енергија. Тина Тарнер го одржа својот последен концерт на 5 мај во Шефилд, по што ја заврши музичката кариера по 50 години на сцената. Долго време беше тајна дека била тешко болна, откако преживеала

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер беше еден од оние музички феномени кои со текот на времето ги надминаа не само жанрот и минливите трендови, туку и сите пречки со кои се соочуваа афроамерикнаските музичари. Таа беше посебен вид на музичка легенда чија големина најверојатно никој нема да може да ја достигне. Енергична, самоуверена… можеше да се препознае по нејзината силуета,

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер – жена која имаше неверојатен глас и енергија

Тина Тарнер беше еден од оние музички феномени кои со текот на времето ги надминаа не само жанрот и минливите трендови, туку и сите пречки со кои се соочуваа афроамерикнаските музичари. Таа беше посебен вид на музичка легенда чија големина најверојатно никој нема да може да ја достигне. Енергична, самоуверена… можеше да се препознае по нејзината силуета,

Почина славната пејачка Тина Тарнер

Почина славната пејачка Тина Тарнер

Тина Тарнер беше еден од оние музички феномени кои со текот на времето ги надминаа не само жанрот и минливите трендови, туку и сите пречки со кои се соочуваа афроамерикнаските музичари. Таа беше посебен вид на музичка легенда чија големина најверојатно никој нема да може да ја достигне. Енергична, самоуверена… можеше да се препознае по нејзината силуета,