притисни ентер »

Кина се уште е во Ф1 календарот
Кина се уште е во Ф1 календарот

Кина се уште е во Ф1 календарот

Големата награда на Кина во Формула 1, која не се одржува од 2019 година поради пандемијата на коронавирус, моментално сè уште се наоѓа во календарот за сезоната 2023 година, изјави портпаролот на Формула 1. Британскиот јавен сервис Би-би-си, вчера објави, дека трката ќе биде откажана поради строгите политики на земјата за коронавирус. „Продолжуваме

Кина се уште е во Ф1 календарот

Кина се уште е во Ф1 календарот

Големата награда на Кина во Формула 1, која не се одржува од 2019 година поради пандемијата на коронавирус, моментално сè уште се наоѓа во календарот за сезоната 2023 година, изјави портпаролот на Формула 1. Британскиот јавен сервис Би-би-си, вчера објави, дека трката ќе биде откажана поради строгите политики на земјата за коронавирус. „Продолжуваме

Кина се уште е во Ф1 календарот

Кина се уште е во Ф1 календарот

Големата награда на Кина во Формула 1, која не се одржува од 2019 година поради пандемијата на коронавирус, моментално сè уште се наоѓа во календарот за сезоната 2023 година, изјави портпаролот на Формула 1. Добивај вести на вибер Британскиот јавен сервис Би-би-си, вчера објави, дека трката ќе биде откажана поради строгите политики на земјата за коронавирус

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си. Продолжуваме да ја следиме ситуацијата со Ковид-19 во Кина и одржуваме близок дијалог со промоторот и властите. Кина

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си. Британскиот сервис објави во вторникот дека трката за ГН на Кина ќе биде откажана поради строгите антиковид мерки во

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си. Британскиот сервис објави во вторникот дека трката за ГН на Кина ќе биде откажана поради строгите антиковид мерки во

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

– Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си. Британскиот сервис објави во вторникот дека трката за ГН на Кина ќе биде откажана поради строгите антиковид мерки

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си.

Ф1: Кина останува во календарот

Ф1: Кина останува во календарот

Трката за Големата награда на Кина, која последен пат се одржа во 2019 година, сè уште е во календарот за 2023, објави денеска портпаролот на Светското првенство во Формула 1, демантирајќи ја со тоа вчерашната информација на Би-Би-Си. Британскиот сервис објави во вторникот дека трката за ГН на Кина ќе биде откажана поради строгите антиковид мерки во

Кинеското ГП откажано за 2023 година

Кинеското ГП откажано за 2023 година

Трката во Формула 1 за Големата награда на Кина ќе биде откажана четврта година по ред. Последен пат Формула 1 трка се одржа во Шангај во 2019 година. Трката во Кина беше закажана за 16 април 2023 година. Сепак, политиката на нулта толеранција на Ковид на Кина го наведе Ф-1 да заклучи дека Гран-при нема […]