притисни ентер »

Ватс-ап достигна две милијарди корисници
Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Апликацијата „Ватс-ап“ станува попопуларна и од Фејсбук

Апликацијата „Ватс-ап“ станува попопуларна и од Фејсбук

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

– Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници

Ватс-ап достигна две милијарди корисници Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап

ВАТС-АП СО РЕКОРДЕН БРОЈ НА ПРЕЗЕМАЊА: Достигна две милијарди корисници

ВАТС-АП СО РЕКОРДЕН БРОЈ НА ПРЕЗЕМАЊА: Достигна две милијарди корисници

Апликацијата Ватс-ап ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Фејсбук, што има над две милијарди корисници. Истоимената друштвена мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Фејсбук го купи Ватс-ап