притисни ентер »

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Нови от Q950 TS QLED 8K телевизор претставен заедно со новите уреди од QLED 8K, QLED 4K, L ifestyle и MicroLED сегмент ите Валета, Малта – Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави нови те модел и на телевизор и и аудио уреди за европскиот пазар , меѓу кои се в одечкиот flagship телевизор Q950 TS QLED 8K, проширена та понуда н а QLED 8K

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор за Европа

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор за Европа

Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта. Samsung

Војната меѓу „Самсунг“ и „Епл“ за доминација ги вжешти цените на мобилните телефони

Војната меѓу „Самсунг“ и „Епл“ за доминација ги вжешти цените на мобилните телефони

„Самсунг во вторникот го почна својот настан „Галакси анпекд “ во Сан Франциско со пригодно промо тивно видео во кое го претстави својот нов паметен телефон, „галакси З-флип“ ( Galaxy Z Flip ) . Ребека Хирст, шеф на маркетинг на „ Самсунг “ во Велика Британија, го претстави телефонот со зборовите „ вакво нешто никогаш до сега не сте искусиле“. Се чинеше

Екрани на 120Hz, Galaxy S20, Z Flip од Samsung

Екрани на 120Hz, Galaxy S20, Z Flip од Samsung

Во време кога едвај чекаме да дознаеме нешто нова на Mobile World Congress, Samsung se одлучи десетина дена порано да ја претстави новата генерација на телефони. Ова „претстави“ секако земете го со резерва. Речиси ништо што откри производителот не беше ново за љубителите, и беше објавено со куп протекувања претходно. Да бидеме сосем искрени, откако