притисни ентер »

ВАКА СЕ ПОЧИТУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ: „ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“ го ИЗБРА најдобриот вработен и го НАГРАДИ!
ВАКА СЕ ПОЧИТУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ: „ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“ го ИЗБРА најдобриот вработен и го НАГРАДИ!

ВАКА СЕ ПОЧИТУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ: „ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“ го ИЗБРА најдобриот вработен и го НАГРАДИ!

„ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“: Традиционално како и секоја година на 14 февруари тимот на Здравец Маркети го избира најдобриот вработен…Личност која работи со раце е работник,оној кој работи со раце и ум е професионалец.Таа работи со срце и затоа е ГОЛЕМ ЧОВЕК!! Сузана Атанасова е избраничката за најдобар вработен на Здравец Маркети за 2019 година. Честитки!!