притисни ентер »

Како да се Јапонци: Американците НЕ САКААТ ДА ОДАТ ВО ПЕНЗИЈА
Како да се Јапонци: Американците НЕ САКААТ ДА ОДАТ ВО ПЕНЗИЈА

Како да се Јапонци: Американците НЕ САКААТ ДА ОДАТ ВО ПЕНЗИЈА

Речиси една четвртина од граѓаните на САД не планираат да одат во пензија, покажува истражувањето на Центарот за истражување јавни политики на Асошиетед Прес. Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување,

Како да се Јапонци: Американците НЕ САКААТ ДА ОДАТ ВО ПЕНЗИЈА

Како да се Јапонци: Американците НЕ САКААТ ДА ОДАТ ВО ПЕНЗИЈА

Речиси една четвртина од граѓаните на САД не планираат да одат во пензија, покажува истражувањето на Центарот за истражување јавни политики на Асошиетед Прес. Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување,

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Речиси една четвртина од граѓаните на САД не планираат да одат во пензија, покажува истражувањето на Центарот за истражување јавни политики на Асошиетед Прес. Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување,

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување, 23 отсто од работниците, меѓу кои речиси двајца од десетмина имаат преку 50 години, не очекуваат да престанат да работат. А, речиси четвртина сметаат дека ќе

Четвртина од американците не планираат да одат во пензија

Четвртина од американците не планираат да одат во пензија

Речиси една четвртина од граѓаните на САД не планираат да одат во пензија, покажува истражувањето на Центарот за истражување јавни политики на Асошиетед Прес. Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување,

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Четвртина од Американците не планираат да одат во пензија

Речиси една четвртина од граѓаните на САД не планираат да одат во пензија, покажува истражувањето на Центарот за истражување јавни политики на Асошиетед Прес. Но, експертите тврдат дека болестите, повредите, отпуштањата и другите обврски честопати ги присилуваат постарите луѓе да престанат да работат пред да го посакаат тоа. Според ова истражување,