притисни ентер »

Изборен дeбaкал: Изборен мoлк рамeн на пoткуп, брyтaлно наcилcтво и заpибан фингeр пpинт
Изборен дeбaкал: Изборен мoлк рамeн на пoткуп, брyтaлно наcилcтво и заpибан фингeр пpинт

Изборен дeбaкал: Изборен мoлк рамeн на пoткуп, брyтaлно наcилcтво и заpибан фингeр пpинт

Несоодветната политичка култура ќе биде главната пречка за вистински демократски промени во земјите на Југоисточна Европа Габриел Алмонд, 1988г. Денот пред изборите(сабота) се покажа како “црна предизборна сабота“, поточно наместо ден на молк, се претвори во ден на поткуп. Срамно, и многу долно. Ништо од политичка/изборна култура, која е родното место

Спасовски уверува дека МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу изборите

Спасовски уверува дека МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу изборите

Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со седмите по ред Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите

Спасовски: МВР е подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Спасовски: МВР е подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски им се обрати на граѓаните во пресрет на локални избори, односно на изборниот ден. Спасовски во својата порака вели дека изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. -Така ќе биде и со (седмите по ред) Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со седмите по ред Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите

Спасовски: Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава

Спасовски: Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава

Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со (седмите по ред) Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

LinkSense.mk Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со (седмите по ред) Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само  успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна

Спасовски: На 17 октомври нашата татковина ќе го положи демократскиот испит на зрелоста

Спасовски: На 17 октомври нашата татковина ќе го положи демократскиот испит на зрелоста

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски им се обрати на граѓаните во пресрет на локални избори, односно на изборниот ден. Спасовски во својата порака вели дека изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. -Така ќе биде и со (седмите по ред) Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само

Спасовски: Моето длабоко уверување е дека на 17 октомври нашата татковина ќе го положи својот демократски испит на зрелоста

Спасовски: Моето длабоко уверување е дека на 17 октомври нашата татковина ќе го положи својот демократски испит на зрелоста

-Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со (седмите по ред) Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со седмите по ред Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Спасовски: МВР е максимално подготвено да одговори на предизвиците околу безбедноста на изборниот процес

Изборите секогаш претставуваат демократски испит за зрелоста на една држава. Така ќе биде и со седмите по ред Локални избори 2021, на чиј праг сме. Наша заедничка задача e не само успешно да го положиме тој испит, туку и да ја поставиме нашата држава на едно ново, повисоко квалитативно ниво, што впрочем се очекува да претставува основна цел на сите