притисни ентер »

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче
ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

Основното јавно обвинителство Скопје повторно апелира во текот на истрагата за убиството на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски да не се шират непроверени информации кои можат да наштетат на постапката, но и дополнително да ја вознемират јавноста. – Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за

ОЈО Скопје: Обдукцискиот наод сѐ уште не е изготвен

ОЈО Скопје: Обдукцискиот наод сѐ уште не е изготвен

Основното јавно обвинителство Скопје повторно апелира во текот на истрагата за убиството на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски да не се шират непроверени информации кои можат да наштетат на постапката, но и дополнително да ја вознемират јавноста. „Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска

Обдукцискиот наод за Вања сè уште не е изготвен и доставен до обвинителството

Обдукцискиот наод за Вања сè уште не е изготвен и доставен до обвинителството

Обдукцискиот наод за 14-годишната Вања Ѓорчевска сè уште не е изготвен и доставен до Обвинителството, велат оттаму. Од Обвинителството додаваат дека се во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска медицина. Повеќе детали за анализите и проверките кои се прават не се соопштуваат во интерес на истрагата. „Дејствијата на сите

ОЈО Скопје: Да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

ОЈО Скопје: Да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

Основното јавно обвинителство Скопје повторно апелира во текот на истрагата за убиството на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски да не се шират непроверени информации кои можат да наштетат на постапката, но и дополнително да ја вознемират јавноста. – Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за

Обдукцискиот наод за убиената Вања Ѓорчевска не е финализиран

Обдукцискиот наод за убиената Вања Ѓорчевска не е финализиран

Обдукцискиот наод за Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски сè уште не е финализиран. Од Обвинителството велат дека се во постојана комуникација со судска медицина. Предметот за двојното убиство е во фаза на истрага. Под лупа се дејствијата на сите инволвирани, секојдневно се прибираат вербални и материјални докази кои потоа се споредуваат. По неколкуте сензационалистички

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска медицина. Обдукцискиот наод се уште не е изготвен и доставен до обвинителството. Дејствијата на сите инволвирани се предмет на истрага во моментов за што секојдневно се прибираат вербални и материјални докази кои меѓусебно се споредуваат.

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска медицина. Обдукцискиот наод се уште не е изготвен и доставен до обвинителството. Дејствијата на сите инволвирани се предмет на истрага во моментов за што секојдневно се прибираат вербални и материјални докази кои меѓусебно се споредуваат.

ОЈО апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

ОЈО апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Вања и Панче

Да не се шират непроверени информации кои можат да наштетат на постапката, но и дополнително да ја вознемират јавноста, апелира Основното јавно обвинителство - Скопје во врска со истрагата за убиството на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски. „ОЈО Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска медицина. Обдукцискиот наод

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

ОЈО Скопје апелира да не се шират непроверени информации за истрагата за Ѓорчевска и Жежовски

Основното јавно обвинителство Скопје е во постојана комуникација и размена на податоци со Институтот за судска медицина. Обдукцискиот наод се уште не е изготвен и доставен до обвинителството. Дејствијата на сите инволвирани се предмет на истрага во моментов за што секојдневно се прибираат вербални и материјални докази кои меѓусебно се споредуваат.