притисни ентер »

Ако имате болка од десната страна на стомакот, никако не ја игнорирајте
Ако имате болка од десната страна на стомакот, никако не ја игнорирајте

Ако имате болка од десната страна на стомакот, никако не ја игнорирајте

Доколку се соочувате со болка во десната страна од стомакот, не ја игнорирајте туку треба да откриете дали таа е постојана и долготрајна или е ненадејна и остра. Но, прво треба да ги откриете вашите симптоми. Осознајте ја болката Легнете и посветете некое време да ги откриете вашите симптоми. Причините за болките во стомакот од десната страна може

Болки од десната страна на стомакот, што би можело тоа да значи?

Болки од десната страна на стомакот, што би можело тоа да значи?

Доколку се соочувате со ваков вид на болка во десната страна од стомакот, треба да откриете дали таа е постојана и долго трае или е ненадејна и остра. Но, прво треба да ги откриете вашите симптоми. Осознајте ја болката Легнете и посветете некое време да ги откриете вашите симптоми: Причините за болките во стомакот од десната страна може да биде многу