притисни ентер »

„Таксират“ подготвен за големото финале
„Таксират“ подготвен за големото финале

„Таксират“ подготвен за големото финале

„Београдски синдикат“ Со богата програма што почна на 28 ноември, а завршува утревечер, со досега над 6.000 посетители, 70 музички состави, 150 работници во културата од целиот свет, фестивалот „Таксират“ влезе во големото финале, каде што бројките ќе станат петцифрени. Вечерва, од 20 до 5 часот наутро, во спортски центар „Борис Трајковски“, во Скопје,

Таксират 21 - ready, steady, go!!!

Таксират 21 - ready, steady, go!!!

Со програма од 28-ми ноември до 8-ми декември и досега над 6 000 посетители, 70 музички состави, 150 работници во културата од цел свет, влеговме во финалето каде бројките ќе станат петоцифрени. Утре, 7-ми декември, од 20 часот до 5 наутро, во спортски центар „Борис Трајковски" во Скопје ќе се одржи главната вечер на Таксират, каде ќе настапат 15 изведувачи