притисни ентер »

Што зборува косата за вашата интелигенција?
Што зборува косата за вашата интелигенција?

Што зборува косата за вашата интелигенција?

Неодамнешно истражување покажа дека должината на вашата коса влијае на перцепцијата на другите луѓе за тоа колку сте интелигентни, а согласно тоа, колку е косата покуса другите ве сметаат за попаметни. Судејќи според резултатите на неодамнешното истражување на Универзитетот Јеил, женската фризура и тоа како влијае на тоа како луѓето ја перцепираат,