притисни ентер »

Шекеринска: Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците
Шекеринска: Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Шекеринска: Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Знаете како, кога ќе има кажете што им нудите на граѓаните на ИЕ5, и кога единствената понуда ќе ја имате дека премиер ќе биде некој кој ДУИ ќе го избере, мислам дека тоа е нечесно кон граѓаните на ИЕ5, истакна вечерва потпретседателката на СДСМ и носителка на кандидатската листа на коалицијата „Можеме“ петтата изборна единица Радмила Шекеринска. „Јас

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Јас, како пратеник во нашето Собрание гласав Талат Џафери да биде претседател на Собранието, не заради тоа што е Албанец, туку заради тоа што сметавме дека е дојдено време за промени во Собранието, рече гостувајќи на ТВ 21 Радмила Шекеринска носител на листа на коалицијата “Можеме” во ИЕ 5. -И јас, и моите колеги можеше да го изгубиме животот за тоа

Шекеринска: Заев ја има највисоката доверба од политичарите во Северна Македонија

Шекеринска: Заев ја има највисоката доверба од политичарите во Северна Македонија

Зоран Заев е политичарот во Северна Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците, и кај Албанците и кај сите други етнички заедници. Ако веќе зборуваме за етничката поддршка, тогаш ние од денеска би требало сите со консензус да го поддржиме. Ама тоа не се одлучува на партиски ниту на дебатни емисии, се одлучува на денот на изборите и

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Јас, како пратеник во нашето Собрание гласав Талат Џафери да биде претседател на Собранието, не заради тоа што е Албанец, туку заради тоа што сметавме дека е дојдено време за промени во Собранието. И јас, и моите колеги можеше да го изгубиме животот за тоа што го дадовме гласот. Но велам, тие колеги беа и Македонци, и Албанци, и Турци, и Роми, и средби,

Шекеринска: Зоран Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Шекеринска: Зоран Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Знаете како, кога ќе има кажете што им нудите на граѓаните на ИЕ5, и кога единствената понуда ќе ја имате дека премиер ќе биде некој кој ДУИ ќе го избере, мислам дека тоа е нечесно кон граѓаните на ИЕ5. Јас ќе се согласам дека ВМРО-ДПМНЕ ги организираше протестите и се обиде да не убие, заради тоа што не сакаат да ја предадат власта. Меѓутоа ние бевме

Шекеринска: ДУИ го бараше својот кандидат за премиер неколку пати, затоа што неколкумина ги одбија

Шекеринска: ДУИ го бараше својот кандидат за премиер неколку пати, затоа што неколкумина ги одбија

„Имаме шанса да ги гледаме луѓето во оваа држава најпосле како личности, а не како беџови. ДУИ пред овие проблеми имаше проблем да најде тема и ова им беше таа. Кандидатот за премиер го бараа неколку пати затоа што неколкумина веќе ги одбија“, изјави Радмила Шекеринска во дебатата на ТВ 21. „Граѓаните сакаат да премиер што ќе го видат и чујат претходно

Шекеринска: Заев е политичарот кој ја има највисоката доверба кај Македонците, Албанците и сите други етникуми

Шекеринска: Заев е политичарот кој ја има највисоката доверба кај Македонците, Албанците и сите други етникуми

Зоран Заев е политичарот во Северна Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците, и кај Албанците и кај сите други етнички заедници. Ако веќе зборуваме за етничката поддршка, тогаш ние од денеска би требало сите со консензус да го поддржиме. Ама тоа не се одлучува на партиски ниту на дебатни емисии, се одлучува на денот на изборите и

Шекеринска:  Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Шекеринска: Заев е политичарот во Македонија кој ја има највисоката доверба и кај Македонците и кај Албанците

Знаете како, кога ќе има кажете што им нудите на граѓаните на ИЕ5, и кога единствената понуда ќе ја имате дека премиер ќе биде некој кој ДУИ ќе го избере, мислам дека тоа е нечесно кон граѓаните на ИЕ5, истакна вечерва потпретседателката на СДСМ и носителка на кандидатската листа на коалицијата „Можеме“ петтата изборна единица Радмила Шекеринска. „Јас

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Шекеринска: На тиранијата на владеењето на ДПМНЕ им беше ставено крај по цена на нашите животи

Јас, како пратеник во нашето Собрание гласав Талат Џафери да биде претседател на Собранието, не заради тоа што е Албанец, туку заради тоа што сметавме дека е дојдено време за промени во Собранието, истакна вечерва потпретседателката на СДСМ и носителка на кандидатската листа на коалицијата „Можеме“ петтата изборна единица Радмила Шекеринска. „И јас,