притисни ентер »

Твитерџиите го исмеваат Трамп за неговата вратоврска
Твитерџиите го исмеваат Трамп за неговата вратоврска

Твитерџиите го исмеваат Трамп за неговата вратоврска

Претседателот на САД Доналд Трамп стана предмет на потсмев на социјалната мрежа „Твитер“, поради неговата вратоврска. На „Твитер“ постои налог кој исклучиво се занимава со модните детали на Трамп. На овој профил се објавени низа на фотографии од американскиот претседател на кои е фотошопиран. Неговите вратоврски се зголемени и издолжени. На нив Трамп

Твитерџиите го исмеваат Трамп за неговата вратоврска

Твитерџиите го исмеваат Трамп за неговата вратоврска

Претседателот на САД, Доналд Трамп, стана предмет на потсмев на социјалната мрежа „Твитер“ поради неговата вратоврска. На „Твитер“ постои налог кој исклучиво се занимава со модните детали на Трамп. На овој профил се објавени низа  фотографии од американскиот претседател на кои е фотошопиран. Неговите вратоврски се зголемени и издолжени. На нив Трамп