притисни ентер »

Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп – 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци
Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп – 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци

Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп – 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци

Антикорупциска предупредува на предизборен поткуп по објавениот оглас за 280 вработувања во Македонски пошти на неопределено време. На два дена пред распишување на изборите, антикорупционерите велат дека овие вработувања не може да се реализираат, со што само се врши притисок врз гласачите. Анализите на антикорупциска покажуваат дека за 5 години пратениците

Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп - 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци

Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп - 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци

Embedded video for Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп - 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци Антикорупциска предупредува на предизборен поткуп по објавениот оглас за 280 вработувања во Македонски пошти на неопределено време. На два дена пред распишување на изборите, антикорупционерите велат дека овие вработувања

Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на ВЕНЕЦИЈАНСКА

Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на ВЕНЕЦИЈАНСКА

Антикорупционерите утврдија дека нема судир на интереси министерката за правда Рената Дескоска да биде член на Венецијанската комисија. Под лупата на Комисијата и патните трошоците на пратениците. Од 2015-та до 2019-та година потрошиле близу три милиони евра. Нема судир на интереси во предлогот на Владата, министерката за правда Рената Дескоска да

Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на ВЕНЕЦИЈАНСКА

Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на ВЕНЕЦИЈАНСКА

Антикорупционерите утврдија дека нема судир на интереси министерката за правда Рената Дескоска да биде член на Венецијанската комисија. Под лупата на Комисијата и патните трошоците на пратениците. Од 2015-та до 2019-та година потрошиле близу три милиони евра. Нема судир на интереси во предлогот на Владата, министерката за правда Рената Дескоска да

ДКСК: Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на Венецијанската комисија

ДКСК: Нема судир на интереси во номинацијата Дескоска да биде член на Венецијанската комисија

Нема судир на интереси во предлогот на Владата, министерката за правда Рената Дескоска да биде член на Венецијанската комисија, утврдија Антикорупционерите. Според статутот на оваа Комисија, составена е од независни експерти, а во него е предвидено дека нејзините членови не ја претставуваат ниту земјата ниту институцијата од каде доаѓаат, посочи претседателката