притисни ентер »

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците
Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели – за да ги поддржат уставните измени, рече денеска на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Имаме неформални сведоштва од

Стоилковски:Власта врши жесток притисок врз пратеници да ги поддржат уставните измени

Стоилковски:Власта врши жесток притисок врз пратеници да ги поддржат уставните измени

За Македонија, значи погазено достоинство, сменето име, сиромаштија и беда. Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели - за да ги поддржат уставните измени. Имаме неформални сведоштва од луѓе,

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели – за да ги поддржат уставните измени, рече денеска на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Имаме неформални сведоштва од

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели – за да ги поддржат уставните измени, рече денеска на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Имаме неформални сведоштва од

Стоилковски: Пратениците и нивните роднини се под жесток притисок ВИДЕО

Стоилковски: Пратениците и нивните роднини се под жесток притисок ВИДЕО

Портпаролот на ВМРО – ДПМНЕ Наум Стоилковски на денешната прес конференција обвини дека се врши жесток притисок врз пратениците во преговорите за двотретинско мнозинство за уставни измени. – Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За

Стоилковски: Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев

Стоилковски: Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев

За Македонија, значи погазено достоинство, сменето име, сиромаштија и беда. Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели - за да ги поддржат уставните измени. Имаме неформални сведоштва од луѓе,

Стоилковски: Заев е уплашен човек кој што почнува да губи

Стоилковски: Заев е уплашен човек кој што почнува да губи

„Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За Македонија, значи погазено достоинство, сменето име, сиромаштија и беда. Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Стоилковски: Македонија е поважна од било чија лична судбина, пратениците мора да одолеат на притисоците

Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес насилството засилува и кулминира. Изминатите 24 часа власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели – за да ги поддржат уставните измени, рече денеска на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Имаме неформални сведоштва од

Стоилковски: Пратениците и нивните роднини се под жесток притисок ВИДЕО

Стоилковски: Пратениците и нивните роднини се под жесток притисок ВИДЕО

Портпаролот на ВМРО – ДПМНЕ Наум Стоилковски на денешната прес конференција обвини дека се врши жесток притисок врз пратениците во преговорите за двотретинско мнозинство за уставни измени. – Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За

Стоилковски: Власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели, за да ги поддржат уставните измени

Стоилковски: Власта врши жесток притисок врз пратеници, нивни роднини и пријатели, за да ги поддржат уставните измени

Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За Македонија, значи погазено достоинство, сменето име, сиромаштија и беда, истакна Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција. Стоилковски вели дека ако минатите