притисни ентер »

Kia во Австрија спојува пробно возење и сурфање
Kia во Австрија спојува пробно возење и сурфање

Kia во Австрија спојува пробно возење и сурфање

Аквацентар во близина на Виена им нуди можност на посетителите да направат пробно возење на електричните модели на Kia. Центарот е прочуен по вештачките бранови, кои се создадени за сурферите. „Јавањето на бранот“ има убава симболика покрај актуелниот бран на автомобили со електричен погон. Планините повеќе се поврзуваат со австриската престолнина